Design by Nik. Powered by Blogger.
SeLaMat DaTanG Ke Portal InspirasiMylife ini Moga DaPaT mEmBeRi ManFaaT kEpaDa Antum Semua-Syukran بسم الله الرحمن الرحي Artikel dikeluarkan untuk tujuan pengetahuan am, pendidikan dan hiburan semata-mata. Sesetengah gambar dan info yang digunakan di sini diperolehi daripada internet dan dipercayai 'public domain'.Jika ada gambar dan info yang melanggar mana-mana hakcipta, sila maklumkan kepada kami dan gambar tersebut akan di-remove serta merta. Laman ini adalah ini adalah bebas dari unsur prejudis dan sentimen keagamaan, politik, perkauman, dan kelucahan. Jika ada, maklumkan kepada kami untuk tindakan serta merta. Sekian, Terima Kasih.

taNya KaMi

.:Mutiara kata.:

Click Me~
Allah berfirman; "Syurgaku itu lebih cantik daripada mengkuk yang cantik itu, nikmat syurgaku itu lebih manis daripada madu, dan jalan menuju syurgaKu itu lebih sulit daripada meniti sehelai rambut"

Seekor RaMa2 kesayanganku..

>> Tuesday, June 28, 2011

pada suatu hari, sedang ketika sekumpulan pelajar dari university republik mesir sedang bermain-main..,tibe2 datang seekor rama2 dihadapannya. Tanpa disedari rama2 itu telah mengalami kepatahan sayapnya..hehe.entah kenapa terjadi cam tu pun xtaw..seorang pelajar yang ber"cahaya" datang membantu rama2 tersebut..haha..

Tapi yang lawaknya rama2 itu mendarat dengan jayanya diatas dahi budak muda itu.yela maklumlah sume dah kawan2 die dh tua..die mude lg kn2..hehe..tp nk bt camner nasib malang rama2 itu apabila si muda itu melibaskan tangannya diatas rama2 itu walaupun rama2 itu tidak melakukan kesilapan..(smbung esk lak cite nie..hehehehe)

0 comments:

JejaK...

Hosted by imgur.com

About This Blog

Lorem Ipsum

  © Blogger templates Shiny by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP